Interventionell radiologi

Produkter

Kategori

Histologisk biopsi

Benmärgsbiopsi

Cytologisk biopsi

Cellgiftsbehandling

Senologi

Perkutant dränage

Biomol

Biomol

Modifierad Menghini-nål för perfekta cylindriska prover på lever, pankreas, njurar, lungor och annan mjuk vävnad.

Precisa

Precisa

Halvautomatisk tru-cut biopsipistol för vävnadsprov. Med stabilt ergonomiskt enhandsgrepp och möjlighet till 10 mm resp. 20 mm prov och flera biopsier.

HS Nota

HS Nota

Automatisk tru-cut biopsipistol för mjuka vävnadsprover.

TRUE-CUT

TRUE-CUT

Halvautomatisk biopsipistol för mjuka vävnadsprover.

BMNI

BMNI

Benmärgsaspirationsnål för enkel penetration av crista med regulator för olika längder.

TRAP IT

TRAP IT

Den enda nålen för benmärgsbiopsi som fångar hela provet! Möjligt att utföra cytologisk biopsi även efter histologisk biopsi.

TRAP SYSTEM

TRAP SYSTEM

Det mest framgångsrika systemet för benmärgsbiopsi med “non-deflection”-teknik.

Ecojekt

Ecojekt

Universalnål med Chiba-spets.

Ecojekt Diva

Ecojekt Diva

Nål för finnålsaspiration med Chiba-spets. Den har en skillnad på 2G mellan spetsdiametern och kanylens diameter, vilket gör det möjligt att nå målet med liten diameter med både stabilitet och precision.

MB Set

MB SET

Automatisk biopsinål för mjuka vävnader som ger ett cylindriskt prov

PEIT

PEIT

Avsedd för perkutan etanolinjektionsterapi.

ALM Set

ALM SET

Lokaliseringsnål för bröst

IVS/IVH

IVS/IVH

Nål med mandräng och teflonkateter för dränage och andra procedurer.

Vår leverantör

HS Hospital Service SpA

HS Hospital Service grundades 1980 med målet att marknadsföra minimalt invasiva produkter för att till fullo lindra patienters smärta och obehag. De utvecklar alltid sina produkter med detta i fokus.

Ett exempel är deras HS TrapSystem benmärgsbiopsinål som med sin innovativa non-deflectionteknik innebär mindre smärta för patienten samtidigt som läkaren får ett så kvalitativt vävnadsprov som möjligt.

HS:s styrka är att förstå och möta både patientens och läkarens behov och hitta lösningar som gör skillnad med bra resultat.

Noggrant val av material, högsta standard i tillverkningsprocessen samt deras forskning- och utvecklingspersonals höga engagemang försäkrar att vi kan nå det värdefullaste vi har: hälsa.

En läkare i ett labb

Biomol®

Biomol® är en biopsiprodukt som gör provtagningen delvis automatisk med ett enhandsgrepp som förenklar och gör proceduren snabbare. Utformningen av Menghini-nålen gör det möjligt att få ett perfekt cylindriskt prov av god kvalitet. Den pyramidalformade spetsen bidrar till enkelt införande och djupmarkörer ger en säker nålpositionering. Penetrationsdjupet är 15 mm eller 25 mm. Ultraljudsmarkörer hjälper till att förhindra blödning och spridning av celler.

HS NOTA ®

NOTA är en helautomatisk biopsipistol för mjuka vävnadsprover som är enkel att ladda och använda. Den har laddningsindikator med säkerhetsfunktion och avtryckarknapp som nås enkelt med tummen. Penetrationsdjup 25 mm och ultraljudsmarkörer för optimal visibilitet vid positionering.